Κάλεσμα Εθελοντών για το Pink the City 2019

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ» διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, τη μεγαλύτερη δράση ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Οι δράσεις του Συλλόγου τον μήνα Οκτώβριο, που είναι αφιερωμένος στην πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού, θα κορυφωθούν με τον καθιερωμένο συμβολικό περίπατο. Θα περπατήσουμε ενάντια στον καρκίνο του μαστού με το σύνθημα «χιλιάδες βήματα, ένα Άλμα» για 1,5 χλ.μ. με αφετηρία την Πλατεία των Υψηλών Αλωνίων και θα τερματίσουμε στο Μόλο της Αγίου Νικολάου.

Μας καλεί όλους, άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας με διάθεση για προσφορά, να βρεθούμε μαζί και να γίνουμε Εθελοντές στη μεγάλη αυτή δράση!!

Οι διοργανωτές αναφέρουν «Μπορείς να βοηθήσεις σε διάφορα πόστα είτε πριν τη διοργάνωση είτε την ίδια μέρα του Pink the City. Θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβρη εκπαιδευτική συνάντηση Εθελοντών για ενημέρωση και καταμερισμό εργασιών».

Σημειώνουμε πως είναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά η φόρμα υποβολής αιτήσεων των εθελοντών στην σελίδα Εθελοντισμός – Pink the City. Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή και τηλεφωνικά στο 2610 22 22 74 από τις 10.00 έως τις 14.00 καθημερινά μέχρι 30 Σεπτέμβρη. Υπεύθυνη επικοινωνίας για τους εθελοντές είναι η κα. Γεωργία Πανίτσα, Ψυχολόγος και Υπεύθυνη Ψυχοκοινωνικού Έργου του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ».