Τον τελευταίο ενάμιση μήνα ο Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος απαθανάτισε από το μπαλκόνι του με το τηλεσκόπιo και τη φωτογραφική του μηχανή τέσσερις [4 ]υπέροχες όψεις της Σελήνης.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν μιλάμε για έναν 19χρόνο φοιτητή στο Φυσικό του Πανεπιστημίου Πατρών με καταγωγή από την Ναύπακτο. Ο ίδιος μάς καλεί να απολαύσουμε τις φωτογραφίες του διαβάζοντας προηγουμένως τις σκέψεις που του δημιουργεί η όλη διαδικασία του “να μετράς τα άστρα από το μπαλκόνι σου”.

«Ένας ουρανός, πάντα φωτεινός, ένας ουρανός μ ‘αστέρια, που έχει χίλια καλοκαίρια, φυλαγμένα στην ψυχή… Αυτό το τραγούδι του Μιμή Πλέσσα μου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό όταν μιλάω για τον ουρανό ή δείχνω φωτογραφίες μου στους άλλους ανθρώπους. Δεν ξέρω αν ισχύει για τους περισσότερους αλλά για εμένα αν και σπουδάζω Φυσική, είναι ίσως ο καλύτερος ορισμός του ουρανού στην απλή καθημερινή γλώσσα, μακριά από επιστήμες και θεωρίες πάρα μόνο με συναισθήματα και σκέψεις που όλοι ίσως κάπου κάποτε έχουμε κάνει κάτω από τον έναστρο ουρανό!»

Οι φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Βασιλόπουλου που έχουν απαθανατίσει τη Σελήνη μας δείχνουν τις εντυπωσιακές της όψεις.

Για περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να τον ακολουθήσετε στο Instagram :
https://www.instagram.com/kostasvas_/