Τον πρωτοείδαμε σε εκπομπές στο  οικονομικό κανάλι-SΒCTV. Έχει εργαστεί στον Τηλεοπτικό σταθμό “Ε” και εν συνεχεία  στο τηλεοπτικό σταθμό Οpen όπου έχει παρουσιάσει  πρωινές ενημερωτικές εκπομπές,το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου άλλα και το οικονομικό ρεπορτάζ  για τον σταθμό σαν οικονομικός συντακτης.                                                     

Ο Βασίλης Τσεκούρας είναι μολις 36 ετών με καταγωγή από τους Δελφούς. Ήταν 29 Μαίου όταν κλήθηκε να δώσει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του,μια μάχη που όπως ο ίδιος έχει πει:” Δεν γνώριζε ότι δίνει μέχρι που ξύπνησε από το χειρουργείο”.                         

Περίπου 3 μήνες μετά ή μάλλον 106 μέρες όπως αναφέρει ο ίδιος σε προσωπική του ανάρτηση επέστρεψε στο δημοσιογραφικό δυναμικό του Οpen Tv. Μια προσωπικότητα αγαπητή σε όλους, που όπως φάνηκε  μέσα από την περιπέτεια της υγείας του “δεν ξέρει να χάνει”,με επιβλητική εμφάνιση και ιδιαίτερο χρωματισμό στην φωνή του.   Έτσι λοιπόν,μάχιμος και πιο έτοιμος από ποτέ,δείχνει αποφασισμένος να κερδίσει τον χαμένο χρόνο και το “μεγάλο στοίχημα” κατακτώντας το τηλεοπτικό κοινό  των μεγάλων καναλιών.Ένα στοίχημα που φαίνεται να κερδίζετε ήδη αφού μέσα από τις αναρτήσεις του φαίνεται πως έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου!!!

Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε καλή επάνοδο και ότι καλύτερο!!!