Σχετικά με το West Point

Το West Point είναι η νέα online πλατφόρμα της Δυτικής Ελλάδας. Είναι μια ιστοσελίδα καθημερινής ενημέρωσης και πληροφόρησης σχετικά με ό,τι συμβαίνει στις μεγάλες και στις μικρές πόλεις της Δυτικής Ελλάδας.

Το West Point δημιουργήθηκε το Μάη του 2019 και στελεχώνεται από μια ομάδα συντακτών, καθώς και από εξωτερικούς συνεργάτες που αγαπούν την περιοχή.

Φιλοδοξεί να κρατήσει το κοινό ενήμερο σχετικά με σημαντικές ειδήσεις και εξελίξεις στον τομέα του πολιτισμού και των τεχνών, της ιστορίας, της λαογραφίας, του περιβάλλοντος, της αρχιτεκτονικής, της γαστρονομίας, του τουρισμού, των τοπίων προς εξερεύνηση με όλη τη σχετική αρθρογραφία: συνεντεύξεις, κριτικές, αφιερώματα.

Απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό: σε όσους αγαπούν τη Δυτική Ελλάδα και όχι μόνο. Σε όσους χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες, παρακολουθούν τις εξελίξεις και συνθέτουν την πολιτιστική και κοινωνική αλυσίδα της Δυτικής Ελλάδας, καλλιτέχνες, ανθρώπους των τεχνών, πολιτιστικούς και περιβαλλοντικούς φορείς, διοργανωτές εκδηλώσεων, επαγγελματίες, αρχιτέκτονες, ιστορικούς καθώς και πολίτες που θέλουν να μοιραστούν τις ιστορίες τους.

Η πλατφόρμα του West Point περιλαμβάνει τις στήλες: ΠΡΟΣΩΠΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ, ΖΩΗ, ΓΚΑΛΕΡΙ και την πιο ενημερωμένη ΑGENDA στην οποία μπορείτε να δείτε όλες τις εκδηλώσεις της ημέρας.