Σε μια σεμνή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα μετά από πρωτοβουλία της ΠΕΠΥΔ Δυτικής Ελλάδας, έγινε η βράβευση των εθελοντών και των εθελοντικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ευθύνης της Περιφέρειας. Μάλιστα η Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου τιμήθηκε με έπαινο για την προσφορά της και την παραγωγή της σε ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο.

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά η βράβευση μας αυτή,και μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες να παράγουμε έργο και να είμαστε πάντα δίπλα στον συνάνθρωπό μας όποτε και όταν μας χρειαστεί,γιατί εγώ και οι συνάδελφοί μου(που τους ευχαριστώ πολύ)ξέρουμε μια μόνο γραμμή….την πρώτη γραμμή!» δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ., Διονύσης Τσιρόγλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδος κύριος Ν. Φαρμάκης, αντιδήμαρχοι και υπεύθυνοι της Πολιτικής Προστασίας των Δήμων των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων, ο Δ/ντής Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος κύριος Ν. Γυφτάκης,καθώς και οι Διοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας.