Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, στο πλαίσιο της επιτυχημένης δράσης «Το Φεστιβάλ Δράμας Ταξιδεύει» στο πλαίσιο της μεγάλης του περιοδεία στην Ελλάδα και τον κόσμο κάνει μια στάση τη Δευτέρα 29 Ιουλίου  στην παραλία της Αγίας Τριάδας στο Μεσολόγγι.

Το Φεστιβάλ Δράμας Ταξιδεύει με μια επιλογή από τις βραβευμένες ταινίες του 2018 που καλύπτουν μια μεγάλη αισθητική και θεματική γκάμα των τάσεων της σύγχρονης ελληνικής ταινίας μικρού μήκους. Πρωταγωνιστούν μερικοί από τους γνωστότερους νέους Έλληνες ηθοποιούς: από την Έλλη Τρίγγου μέχρι τη Σοφία Κόκκαλη και τον Ανδρέα Κωνσταντίνου ενώ σε ρόλους έκπληξη θα δούμε τον σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη και τον πρωταγωνιστή του Στάθη Σταμουλακάτο.

Στο δίωρο πρόγραμμα θα προβληθούν οι ταινίες:  Έκτορας Μαλό-Η τελευταία μέρα της χρονιάς (Ζακλίν Λέντζου), Η σιγή των ψαριών όταν πεθαίνουν (Βασίλης Κεκάτος), Άβανος (Παναγιώτης Χαραμής), Τέταρτος Τοίχος [Δημήτρης Γκότσης],  LA ULTIMA HIJA [Εύη Καραμπάτσου], CALLING [Αρτεμις Αναστασιάδου], Αρια [Μυρσίνη Αριστείδου], Πολυέλαιος [Αντώνης Γλάρος] και Νάρκη [Δημήτρης Τσαλαπάτης].

Στο τέλος της προβολής θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συντελεστές. Οι προβολές ξεκινούν στις 21:30 με είσοδο ελεύθερη.
.

Στο μεταξύ πιστό στο ετήσιο, φθινοπωρινό ραντεβού του, το φετινό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, η μεγάλη γιορτή των μικρομηκάδων, θα διεξαχθεί στις 15–21/9/2019 και περιμένει την ταινία σας!

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχής για το διαγωνιστικό πρόγραμμα του Εθνικού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας έχει ήδη ξεκινήσει. Διανύοντας πλέον την πέμπτη δεκαετία της ζωής του, το Φεστιβάλ, διατηρεί άσβεστη τη νεανική φλόγα του, γιατί Φεστιβάλ Δράμας σημαίνει νέοι δημιουργοί – τα νέα ταλέντα σε πρώτη προβολή…Στείλτε την ταινία σας τώρα!