ΜΟΡΙΑΣ ‘21»: Ανοιχτή πρόσκληση στα εστιατόρια της Πελοποννήσου να συμμετάσχουν στη γαστρονομική δράση «Τα...
Με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα πολιτιστικού τουρισμού ΜΟΡΙΑΣ ’21 προσκαλεί όλα τα...
Ο Γρηγόρης Λόης μας προτείνει συνταγές με γεύση θάλασσας.
Στο Ψαράδικο "γρίπος", μια ανάσα από το λιμάνι της Ναυπάκτου θα βρεις τα πιο φρέσκα και ποιοτικά ψάρια, ψαρεμένα απ’ το...
2 συνταγές για να κάνεις το καλύτερο μπάρμπεκιου
Από τα ορεκτικά και τις σαλάτες, μέχρι να μπούμε… στο ψητό, το μπάρμπεκιου θέλει μεράκι και φαντασία –εντάξει, και έναν καλό...
Έχετε δοκιμάσει Χέλι σκορδάτο στο φούρνο αυγοκομμένο;
Μπαίνει καλοκαίρι και ξαναθυμήθηκα την υπέροχη συνταγή με χέλι που κάποτε είχα διαβάσει στο βιβλίο "Σεραϊκή Κουζίνα" του Χρήστου Μαντίδη. Για...
Συνταγή για παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο με σιμιγδάλι
Ένα από τα πιο προσφιλή κεράσματα του ταψιού, το γαλακτομπούρεκο δεν μπορεί να λείπει από το Αποκριάτικο τραπέζι μας. Σας δίνουμε...