Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 26ος economia Φοιτητικός Διαγωνισμός με θέμα «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ». Στο Διαγωνισμό-θεσμό φέτος συμμετείχε  μεγάλος αριθμός φοιτητών από πολυάριθμα δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από την Ελλάδα και το εξωτερικό με τις πρωτότυπες εργασίες τους.

Η ανακοίνωση των βραβείων προβλήθηκε σε video  στο κανάλι του economia Group στο YouTube την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020, καθώς για την ασφάλεια όλων δεν ήταν εφικτή η πραγματοποίηση της Τελετής Απονομής των Βραβείων στο ξενοδοχείο King George στην Αθήνα, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Στον εν λόγω διαγωνισμό συμμετείχε και το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πατρών όπου και απέσπασε το τέταρτο βραβείο ομαδικής εργασίας! Οι φοιτητές που έκαναν περήφανο το αντίστοιχο τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών είναι οι: Γεώργιος Αλεξόπουλος, Δημήτριος Μουλίνος, Παναγιώτης Στρέκλας και Τσαμπίκος Συμιακάκης. Οι φοιτητές του Δ’ Εξαμήνου του τμήματος τους, παρέδωσαν την εργασία με θέμα : “Ανταγωνιστικότητα Ελληνικού Τουριστικού Προϊόντος / Θεματικές Κρουαζιέρες”.