Ο ΣΚΕΑΝΑ διοργανώνει 4,5 και 6 Οκτωβρίου το Patras Feast, ένα street food festival που θα έχει παράλληλες δράσεις, συναυλίες, happenings και πολλές εκπλήξεις.

Το project της εκδήλωσης έχουν αναλάβει ο Δημήτρης Φάκαλος και η Νάντια Κωνσταντινίδη, σε συνεργασία με τον Γιάννη Ροδόπουλο. Ο χώρος που θα διεξαχθεί το street food festival θα είναι ο κήπος της Apotheosis, που έχει ήδη ξεκινήσει να διαμορφώνεται με βάση τις εργασίες που γίνονται, έτσι ώστε να υποδεχθεί αυτή τη φιλόδοξη εκδήλωση που στηρίζει ο ΣΚΕΑΝΑ.

Στον χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχουν περίπτερα από επαγγελματίες της εστίασης και τα οποία θα έχουν να κάνουν με διάφορα είδη φαγητού όπως χοτ ντοκ, μπέργκερ, ελληνική, ιταλική, ευρωπαϊκή, ακόμα και ασιατική κουζίνα, γλυκά και παγωτά, με το κάθε περίπτερο να έχει τον δικό του χαρακτήρα.

Πληροφορίες λένε ότι θα υπάρξει και ξεχωριστή ενότητα για το Bobos Street Food Festival το οποίο θα γίνει το πρωί της Κυριακής και θα έχει κουζίνα με είδη παιδικού φαγητού και λιχουδιές που αρέσουν στα παιδιά.