Η ΚΤΜ ανακοίνωσε πως η 4η ετήσια έκδοση του Ευρωπαϊκού KTM Adventure Rally θα λάβει χώρα στην Ναύπακτο, στις 9-12 Ιουνίου του 2020.

Ως βάση για το Rally θα χρησιμοποιηθεί η πόλη της Ναυπάκτου, ενώ 200 συμμετέχοντες θα μπορέσουν να ζήσουν ένα μοναδικό Ready to race event, που θα περιλαμβάνει 3 γεμάτες μέρες οδήγησης σε μερικά από τα καλύτερα βουνίσια μονοπάτια της Ελλάδας.

Μετά από 2 επιτυχημένες διοργανώσεις στην Ιταλία και μία ακόμα στη Βοσνία το 2019, το Ευρωπαϊκό KTM Adventure Rally ολοκληρώνεται τα καταξιωμένα «πορτοκαλί» Adventure event που γίνονται στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τις Η.Π.Α., τον Καναδά και τη Νότια Αφρική.

Με την τελευταία έκδοση στη Βοσνία να έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές από τους συμμετέχοντες και τον τύπο, το Ευρωπαϊκό KTM Adventure Rally κατευθύνεται προς την ιστορική πόλη της Ναυπάκτου.

Δίπλα στα κρυστάλλινα νερά του Κορινθιακού κόλπου, οι συμμετέχοντες θα λάβουν όλη τη βιταμίνη D που χρειάζονται από τον ήλιο, οδηγώντας σε μέρη μοναδικής ομορφιάς, γράφει ο Κώστας Γκαζής στο site BIKEIT.

Η Ναύπακτος και τα γύρω μέρη βρίσκονται στην καρδιά του «πρεσβευτή» της ΚΤΜ, και θρυλικού αγωνιζόμενου και δασκάλου Chris Birch, καθώς εκεί ήταν που πήρε μια απίστευτη 4η θέση γενικής στο τελευταίο Hellas Rally, καβάλα σε ένα KTM 790 Adventure R.

Οι εγγραφές για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό KTM Adventure Rally θα ανοίξουν τον Ιανουάριο του 2020, ΕΔΩ.