Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν τις δύο πρώτες μέρες του Απρίλη, στον ανισόπεδο κόμβο Μεσολογγίου της Ιονίας οδού, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών.

Ειδικότερα, αύριο Τετάρτη 1 Απρίλη, από τις 08:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα και μεθαύριο Πέμπτη 2 Απρίλη, από τις 08:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα, θα ισχύσει εκ περιτροπής αποκλεισμός των κλάδων εισόδου του κόμβου στον αυτοκινητόδρομο.

Αρχικά, ο αποκλεισμός θα ξεκινήσει από τον κλάδο εισόδου με κατεύθυνση προς Αντίρριο, και με την ολοκλήρωση των εργασιών, ο αποκλεισμός θα μεταφερθεί στον κλάδο εισόδου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.

Κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα των αποκλεισμών, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα κατευθύνονται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων έως τον ανισόπεδο κόμβο Γαβρολίμνης, από όπου και θα εισέρχονται στην Ιονία οδό.

Αντίστοιχα, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα κατευθύνονται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, έως τον ανισόπεδο κόμβο Αγρινίου Νότιο (Χαλικίου) από όπου και θα εισέρχονται στην Ιονία οδό.