Την ερχόμενη Κυριακή 28 Ιουνίου  2020 θα πραγματοποιηθούν στον Βοτανικό κήπο “Ζέλιος Γη” δύο ενδιαφέροντας εργαστήρια για παιδιά από 4 εώς και 16 χρονών. Αναλυτικά πρόκειται για το Εργαστήριο αγγειοπλαστικής και το Εργαστήριο φυτολογίας. 

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας  4 έως 16 χρονών κι επιλέγεται ποιο θα παρακολουθήσουν κατά την εγγραφή. Το κόστος του κάθε εργαστηρίου είναι 3.00€ πλέον της τιμής του εισιτηρίου, ενώ παρέχονται δωρεάν για τα παιδιά των μελών του Κήπου.

Λίγα λόγια για τα εργαστήρια:

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν  τις βασικές γνώσεις της κεραμικής τέχνης, της ιστορίας της, των διαφόρων τεχνικών της  και θα κατασκευάσουν το πρώτο τους κεραμικό αντικείμενο με τα χέρια τους.

Σας προτείνουμε να φορούν πρόχειρα, καθημερινά ρούχα, καθώς είναι πολύ πιθανό να λερωθούν ή να έχετε μαζί σας μία αλλαξιά.

Ώρα προσέλευσης10:45  // Διάρκεια: 60 – 90 λεπτά.

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τα διάφορα φυτά της φύσης μέσα από βιωματικές δραστηριότητες και παιχνίδια στο λαχανόκηπο. Θα γνωρίσουν τις εποχιακές καλλιέργειες, θα αποκτήσουν βασικές γνώσεις κηπουρικής καθώς θα μάθουν να φυτεύουν και να φροντίζουν τα φυτά.

Σας προτείνουμε να φορούν πρόχειρα, καθημερινά ρούχα, καθώς είναι πολύ πιθανό να λερωθούν ή να έχετε μαζί σας μία αλλαξιά.

Απαραίτητο αξεσουάρ το καπέλο.

Ώρα προσέλευσης10:45

Διάρκεια: 45 – 60 λεπτά.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας κι απαιτείται προ-κράτηση θέσης.

Πληροφορίες – κρατήσεις στο bio.