Έξαρση της COVID-19 στην περιοχή του Αγρινίου καταγράφεται τις τελευταίες ώρες καθώς όπως μεταδίδει το agriniopress.gr επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο ακόμη 11 κρούσματα κοροωνοϊού στην περιοχή. μετά από τεστ που έγιναν στο νοσοκομείο της πόλης.

Τα κρούσματα είναι είτε ασυμπτωματικά, είτε εμφανίζουν ελαφρά συμπτωματολογία. Όλα εντοπίζονται στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου. Εννέα θετικά προέκυψαν χθες Τρίτη ενώ δύο ακόμη θετικά δείγματα είχαν καταγραφεί νωρίτερα.

Στη μια περίπτωση, πρόκειται για κρούσμα σε μαθητή από την περιοχή της Μακρυνείας. Για την περίπτωση αυτή, έδωσε στη δημοσιότητα ανακοίνωση ο δήμος Αγρινίου.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τα κρούσματα ελάχιστα συνδέονται μεταξύ τους, γεγονός το οποίο και σημαίνει συναγερμό για πιθανή νέα έξαρση.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι χθες ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ τέσσερα κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες τα τρία είναι σε περιοχές του δήμου Αγρινίου και το ένα σε περιοχή του δήμου Μεσολογγίου.


 

Η ανακοίνωση του δήμου Αγρινίου για το Γυμνάσιο Γαβαλούς

Με απόφαση του  Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου το μεσημέρι  θα πραγματοποιηθεί απολύμανση στο  Γυμνάσιο Γαβαλούς.

Σε συμμόρφωση με τις οδηγίες και τα μέτρα της Γεν. Γραμ. Πολιτικής Προστασίας και τηρώντας αυστηρά το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ,   σήμερα το πρωί,   έκλεισε τμήμα της Γ’  Γυμνασίου.

Νωρίτερα είχε επιβεβαιωθεί μαθητής του συγκεκριμένου τμήματος  με κρούσμα covid 19.

Το μεσημέρι, αμέσως μετά την αποχώρηση των μαθητών, ειδικά συνεργεία  θα πραγματοποιήσουν απολύμανση στους χώρους του Γυμνασίου Γαβαλούς.