Το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 9 το βράδυ εγκαινιάζεται στο Ιστορικό Μουσείο «Διέξοδος» η έκθεση φωτογραφίας του Λεωνίδα Στούμπου με εικόνες που «αιχμαλώτισε» η μικρή φωτογραφική του μηχανή τσέπης τύπου Compact στο μαγευτικό τοπίο της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου.


Το έργο του Λεωνίδα Στούμπου θα παρουσιάσουν ο καθηγητής φωτογραφίας και διδάκτωρ Σημειολογίας της Τέχνης Πολυδεύκης Ασωνίτης καθώς και η διακεκριμένη γραμματέας της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Άντα Κάζαγλη ενώ για την προσωπικότητά του θα μιλήσει ο δημοσιογράφος Χρήστος Η. Χαλαζιάς.

λίγα λόγια για τον Λεωνίδα Στούμπο

Γεννήθηκε το 1954 στο Μεσολόγγι και έχει σπουδάσει Μουσική. Είναι ερευνητής και δάσκαλος της Ελληνικής Λαϊκής Μουσικής. Έχει εργαστεί ως επαγγελματίας μουσικός στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Φωτογραφίζει ερασιτεχνικά από τη δεκαετία του΄70. Εκθέτει για πρώτη του φορά και οι φωτογραφίες του έχουν τραβηχτεί στο Μεσολόγγι την τελευταία διετία με μηχανή Compact τσέπης.

Πληροφορίες¦ Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουνίου και θα λειτουργεί σε καθημερινή βάση (πλην Δευτέρας & Τρίτης) με ελεύθερη είσοδο από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και από τις 8 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ.
Διέξοδος, Αθανασίου Ραζή-Κότσικα 23 • Μεσολόγγι