Ο Bob και η Anja, ερχόμενοι από τη Δανία, βρήκαν την Ιθάκη τους στο Νυδρί της Λευκάδας.

Το de Blanck Wine & Champagne Bar λειτουργεί για 6 μήνες στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, με μια εντυπωσιακή συλλογή κρασιών, που δείχνει ιδιαίτερη αγάπη στον ελληνικό αμπελώνα, σε επιλεγμένες ιταλικές ετικέτες, στους αφρώδεις οίνους, αλλά και σε κάποιες ιδιαίτερες μπίρες. Οι περισσότερες φιάλες διατίθενται και σε ποτήρι, ενώ το πιο ακριβό μπουκάλι είναι το La Tour Melas από το ομώνυμο οινοποιείο στη Φθιώτιδα.

Όλο το υπόλοιπο διάστημα, το δραστήριο ζευγάρι ψάχνεται, με επισκέψεις σε οινοποιεία και εκθέσεις και σκοπό την ανεύρεση των πιο αξιόλογων οινικών προτάσεων. Σε ό,τι αφορά το μενού, στο wine bar θα βρείτε κυρίως συνοδευτικά tapas, τα οποία παρασκευάζονται όσο το δυνατόν περισσότερο με αγνά τοπικά προϊόντα.

*Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε στο δεύτερο τεύχος του Carpe Vinum, του θεματικού περιοδικού e-book της αθηΝΕΑς για το κρασί.